Smart Home


Unitate Centrala

Controlerul Home Center Lite este dispozitivul folosit pentru controlul sistemului FIBARO. Poate comunica cu pana la 230 module si senzori instalalati in casa dumneavoastra, cu ajutorului protocolului wireless Z-Wave.
Home Center Lite va ofera o interfata intuitiva si usor de utilizat, cu ajutorulcareia puteti crea scenarii avansate. Controlerul este echipat cu un nou si rapid sistem de recuperare a datelor salvate in cloud.

Senzor Usa/Fereastra

Senzorul Usa/Fereastra FIBARO este alimentat cu baterie si opereaza sub standardul Z-Wave. Senzorul extinde capacitatile sistemului prin monitorizarea deschiderii usilor sau ferestrelor sau a usilor de garaj.
Este folosit in controlul automat al iluminatului, controlul accesului sau in sistemele de alarma. Are o forma ce il plaseaza intr-o carcasa mica si este disponibil in 7 culori diferite, ceea ce permite o instalare si integrare discreta.

Senzor Inundatie

Senzorul de inundatie FIBARO este un senzor universal, compatibil Z-Wave, pentru inundatie si temeperatura, proiectat sa fie plasat pe podea sau pe perete cu o extensie pe cablu pentru senzorul de inundatie. Dispozitivul dispune de o baterie ce poate avea o autonomie de aproximativ 2 ani, saupoate fi alimentat cu 12/24 VDC. Dispozitivul are incorporat un indicator cu LED si alarma acustica si dispune de un senzor de inclinare care raporteaza orice miscare a senzorului. Indicatorul cu LED semnalizeaza inundatia, modul de operare sau raza de actiune a dispozitivului in reteaua Z-Wave.


Senzor Miscare

Senzorul de miscare Fibao este un senzor universal, multi senzor, compatibil Z-Wave. Acest dispozitiv are incorporat senzor de miscare, senzor de temperatura si senzor de lumina (luxmetru). Aditional, cu ajutorul senzorului de vibratii, poate detecta incercarea de manipulare sau un cutremur. Senzorul de miscare FIBARO este alimentat cu baterie, complet wireless, iar designul carcasei permite instalarea rapida si fara alte modificari pe orice suprafata. “Ochiul” senzorului indica vizual miscarea, nivelul de temperatura (in functie de cularea afisata), modul de operare sau informatii despre raza de actiune a dispozitivului in reteaua Z-Wave.

Senzor Fum

Senzorul de fum FIBARO este un senzor ultra usor, echipat cu detector de fum optic, universal, alimentat cu baterie, ce opereaza sub tehnologia Z-Wave standard, proiectat sa sa fie instalat pe tavan. Alarma de fum este semnalizata cu o sirena incorporata, prin semnal luminos cu ajutorul unui LED, si, in acelasi timp, prin trimiterea de comenzi catre dispozitivele din reteaua Z-Wave. Aditional dispozitivul este echipat cu un senzor ce poate declansa o alarma dupa ce s-a depasit pragul admisibil stabilit

Contactati-ne acum

Suna Acum