Sistem de aspiratie centralizata

De ce un sistem de aspiratie centralizata ?

Pentru ca ne dorim un mediu sanatos chiar si in locuinta noastra, fara murdarie si praf, pentru ca ne dorim o calitate a aerului mai buna. In urma studiilor efectuate s-a constatat ca aerul pe care il respiram in casa este de pina la sase ori ma poluat si mai incarcat de particule decat aerul pe care il respiram afara. In ultima jumatate de secol s-a triplat numarul cazurilor de astm si alergii ca efect al cresterii gradului de poluare. Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos nu numai suprafete curate fara praf si murdarie dar totodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului pe care il respiram. Toate aceste dorinte au devenit realitate … noul sistem de aspiratie centralizata Electrolux Oxygen poate fi folosit in vile cu suprafete generoase cat si in apartamente de bloc. Sistemul de aspiratie centralizata a fost realizat pentru a preveni simptomele de alergie si pentru a crea un mediu placut, curat si igienic in spatiul interior.

Avantajele sistemului de aspiratie centralizata

Avantajul sistemului de aspiratie centralizata consta in faptul ca nu transmite particulele de praf aspirate inapoi in spatiul de locuit cum se intimpla la aspiratoarele clasice utilizate in prezent aducand beneficii reale persoanelor cu afectiuni respiratorii, nou nascutilor sau persoanelor alergice la praf. Pe linga aceste beneficii , avantajele acestui sistem sunt nenumarate…procesul de aspirare se face in cazul de fata fara sa fie nevoie sa mai plimbam aspiratorul in toata casa sau sa ne chinuim sa il urcam pe scari in brate, fara sa mai creeze zgomot puternic si sa trezim membri familiei sau vecinii, fara sa mai fie nevoie sa stergem praful dupa ce aspiram si fara sa mai fie nevoie sa mai deschidem geamurile. Pentru ca echipamentul este montat in camera tehnica la distanta de camerele locuite, intreg sistemul devine foarte silentios si discret permitindu-va sa aspirati chiar daca cineva se odihneste in camera.
Respirăm un aer mult mai poluat în casa decât afară şi întâlnim de trei ori mai multe cazuri de astm şi alergii acum decât acum 40 de ani în urmă. Importanţa menţinerii unui mediu sănătos, nevoia de a avea nu numai suprafeţe impecabile, fără murdărie şi praf, dar şi o îmbunătăţire a calităţii aerului pe care îl respirăm, au dat naştere unui sistem inovator de curăţenie, care poate fi folosit deopotriva în vile cu suprafeţe generoase şi apartamente de bloc sau garsoniere. Sistemul de aspirare centralizată a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie şi pentru a transforma spaţiul interior într-unul curat şi protejat din punct de vedere igienic. Eficieţa lui constă în faptul că nu trimite particulele aspirate de micropraf înapoi în spaţiul de locuit, fiind benefic pentru persoane cu afecţiuni respiratorii, nou-născuţi, persoane alergice la praf şi nu numai!.
Pe lângă aceste proprietăţi, avantajele sistemului sunt multiple. Aspirarea se face în cazul de faţă fără a trage aspiratorul prin toată casa sau a urca scările cu el in braţe, fără a deschide geamurile, fără a şterge praful după aspirat şi fără a trezi vecinii sau membrii familiei cu zgomotul puternic al motorului. Pentru ca unitatea centrală se afla la distanta faţă de încăperile locuite, este foarte discret şi silenţios şi vă permite să aspiraţi chiar şi când cineva se odihneşte în cameră. O serie de accesorii special concepute facilitează curăţarea chiar şi în acele zone din casă unde este greu de ajuns: colţuri, calorifere, grinzi, dulapuri de haine etc. Se poate aspira nu numai praful de pe podea, dar şi de pe orice altă suprafaţă (teracotă, marmură, gresie, lemn sau textil). Fiind un sistem în sine şi nu un aparat elecrocasnic, puterea sa de aspirare este mult mai mare decât a oricărui alt aspirator. Intrebari frecvente

Care este taxa percepută de pentru a instala un sistem de aspiratie?

Un sistem central de aspiratie cu siguranta nu este un obiect de lux. Costul estimat variază în funcţie de instalare de la cel mai simple la cele mai complexe. Intra in contact cu Departamentul nostru tehnic pentru sfaturi privind sistemul de aspiratie, care este cel mai potrivit pentru tine si casa ta.

Când ar trebui să fie instalat un sistem de aspiratie?


Sistemul de apiratie se instaleaza foarte simplu. Este recomandat ca se instaleze atunci când casa este in constructie sau in timpul renovarilor. Cu toate acestea, tratam fiecare proiect individual, deci vă rugăm să ne trimiteţi propriile cerinţe pentru evaluare.

Este posibil să se aspire apa?


Sistemul de aspiratie a fost conceput pentru a aspira lichide și materiale inflamabile, cum ar fi cenusa fierbinte. Pentru a face acest lucru, ar trebui să folosiți întotdeauna Ash nostru și Interceptor lichid, care este proiectat special pentru acest scop. Prin aceasta putem valorificarea puterea de aspirare a sistemului nostru de a intercepta lichid și cenușă fără potențial pentru probleme în cadrul rețelei de conducte care rezultă din aspirarea astfel de materiale sau lichide.

Trebuie să conectam sau deconectam sistemul de aspiratie de la rețeaua de energie de fiecare dată când începem sau terminam de apirat?


Sistemul de apiratie este activat prin intermediul unei conexiuni de joasă tensiune de la supapele de admisie la unitatea de apiratie. După ce conectați furtunul de la supapa de admisie se va porni automat sau prin mânerul furtunului (în funcție de modelul de accesorii ales.)

Cât de des vă recomand ca filtrul este curățat sau înlocuit?


Sunt sisteme de apiratie care încorporează un sistem care monitorizează cerințele de întreținere va arăta pe panoul de afișaj. Pentru unitățile care nu au această facilitate, depinde de gradul de utilizare se recomandă golirea recipientului de praf și schimbarea filtrului la fiecare două luni. Aceasta ar trebui să fie folosit ca un ghid, ci totul depinde de caracteristicile instalației, sistemul de apiratie selectat și obiceiurile de utilizare a sistemului.
Suna Acum