Modul de abordare

De ce echipa Kopel Haus ?


Indiferent ca vorbim de Qubic sau Igloo, pasii realizarii unei locuințe "Kopel Haus" sunt aceiasi, si anume:

  • Prima intalnire inseamna vizita la showroomul nostru functional complet unde se potate vedea modul de abordare a imobilului, calitatea finisajelor, otpiunile tehnice existente etc etc. O data castigata increderea in mnca noastra urmeaza o a doua intalnire cu unul din arhitectii nostri.

  • Daca la prima intalnire doar ne-am cunoscut si clientul a inteles modul nostru de lucru, acum lucrurile devin mult mai serioase si de aici incepe muca propriu zisa in echipa Beneficiar-Furnizor. Acum clinetul impreuna cu aritectul Kopel stabileste planimetria terenului unde se va amplasa imobilul, stabilirea necesitatilor initiale si intuirea catorva din posibilele extinderi. In aceasta etapa se încearcă încadrarea cat mai ergonomica a locuinței in spatiul alocat, intergrarea designului dorit in arhitectura zonala, cat si posibilitate extinderilor viitoare raportate la nevoile familiei. Tot acum sunt stabilite detaliile designului exterior, finisaje cum ar fi lemn, piatra, bond etc, detalii acoperis etc.

  • In functie de numărul modulelor necesare initial, si in funcție de finisajele alese, atat pentru interior cat și pentru exterior, se realizează o oferta tehnico economica.

  • daca etapa anterioară a fost acceptată se trece la următorul pas, respectiv realizarea unor imagini virtuale ( randari) cu imobilul, in functie de designul si finisajele stabilite anterior.

  • dupa acceptarea si a ultimei etape se trece la executarea propriu zisa a imobilului.
  • Suna Acum