Iluminare ECO

LED-urile reprezintă cea mai nouă şi
eficientă tehnologie de iluminat.


LEDurile si corpurile de iluminat cu LEDuri sunt solutia pentru un iluminat eficient, economic de lunga durata. Avantajele LEDurilor sunt date de natura economica si tehnica. In primul rand eficienta LEDurilor este superioara surselor de iluminat clasice cu bec cu filament, neon, etc. Pe langa aceasta, eficienta sistemului optic este superioara deoarece se realizeaza cu lentile. Toate acestea, cumulate duc la o eficienta totala mult superioara fata de solutiile clasice. Aceasta se va reflecta in consumul de energie si in mentenanta redusa a sistemelor de iluminat cu LEDuri. Practic intr-un interval relativ scurt de timp corpurile cu LEDuri se amortizeaza din economiile realizate din cheltuielile cu energia si cheltuielile de service.

Durata foarte mare de viata

Apreciata ca timpul de functionare in care fluxul luminos scade la 80% din valoarea initiala. LEDurile folosite de Electromax au aceasta durata de viata de 50.000 ore, testate in laborator de catre producator.

Economie de energie de pana la 90%

Raportul net superior fata de alte tipuri de surse de lumina intre fluxul luminos emis si consumul de energie electrica. Acesta se datoreaza sistemului optic specializat si eficienta surselor de alimentare utilizate.

Cromatica bogata

Disponibile intr-o gama de culori de baza ce pot fi combinate pentru obtinerea paletei de efecte cromatice dorite fara a necesita filtre de culoare suplimentare. Efectele luminoase controlabile permit reglarea fluxului luminos si a scenariului cromatic.

Eco-Friendly

LEDurile conserva energia si nu contin mercur sau alte substante toxice precum sursele de iluminat cu descarcare in gaze si sunt integral reciclabile. Mai mult, prin utilizarea iluminatului cu LEDuri contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera. Emit lumina rece Fara radiatii UV sau IR la nivel daunator, lumina nu incalzeste suprafara luminata. Radiatiile UV afecteaza ochii si deterioreaza materialele textile, iar cele IR produc arsuri.

Aprindere instantanee

Aprinderea este instantanee si fara palpait datorita absentei unui mediu gazos si a timpului de incalzire a acestuia, precum in cazul lampilor fluorescente. Mentenanta redusa Cu mentenanta aproape zero, sursele de iluminat cu LEDuri se preteaza pentru montarea in locuri greu accesibile.
Suna Acum